Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

A XVII. kerület stratégiai zajtérképeinek és intézkedési terveinek előkészítő lakossági egyeztetése

Tisztelt Rákosmentiek!

A környezeti zaj kezeléséről és értékeléséről szóló 280/2004. (X. 20.) Korm. rendelet értelmében a rendeletben meghatározott éves forgalomnagyságot meghaladó közlekedési létesítményekre stratégiai zajtérképet és zajcsökkentési intézkedési tervet kell készíteni és rendszeres időközönként felülvizsgálni.

A Korm. rendeletben előírtaknak megfelelően a Közlekedés Tudományi Intézet elkészítette a nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó intézkedési tervek tervezetét (intézkedési tervjavaslat). Az intézkedési tervjavaslatok egyeztetésének eljárásrendjéről a Korm. rend. 11. §-a rendelkezik. A Korm. rend. 11. § (6) bekezdése alapján az intézkedési tervjavaslatokra vonatkozó észrevételek megtételére a közzététel időpontjától számítva 30 napot kell biztosítani.

Az intézkedési tervjavaslatokat az alábbiakban ismerhetik meg. Kérjük, hogy esetleges észrevételeiket a biro.csaba@rakosmente.hu e-mail címre küldjék meg 2020. január 17-e 24 óráig.

Letöltések:

Stratégiai zajtérképezés III. ciklus - Intézkedési tervek - Általános leírás (pdf)

Budapest-Budapest XVII. kerület - Fő közlekedési létesítmények stratégiai zajtérképezése III ciklus - intézkedési terv - Vasúti (pdf)

Budapest-Budapest XVII. kerület - Fő közlekedési létesítmények stratégiai zajtérképezése III ciklus - intézkedési terv - Közúti (pdf)

Stratégiai zajtérképezés III. ciklus - Intézkedési tervek - Műszaki dokumentáció (pdf)hirdetmény (pdf)