Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Településrendezési tervek és településfejlesztési eszközök véleményezése

A településrendezési és településfejlesztési eszközöket Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2017. (III.17.) önkormányzati rendelete alapján a polgármesternek az önkormányzat honlapján közzé kell tennie. A közzétételt a honlap ezen részén biztosítjuk.

A Fővárosi Önkormányzat elkészítette a településképi arculati kézikönyve és a településképi rendelete tervezetét. Az erről szóló hirdetmény az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

 

Budapest Főváros XVII. kerület, Bélatelepi út – Baross utca – Orgoványi utca – 137683 hrsz-ú telek által határolt terület (Homokiszőlők) Kerületi Építési Szabályzat program munkarésze elkészült. A Kerületi Építési Szabályzat tárgyában lakossági fórumot tartunk 2017. július 17-én 18.00 órakor a Czimra Gyula Általános Iskola Kép utca 14-16. szám alatti tornatermében, amelyre tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőt.

 

 

Budapest Főváros XVII. kerület MÁV Budapest-Hatvan (80-as számú) vasútvonal menti terület Kerületi Építési Szabályzata módosításának tervezete elkészült. A rendelettervezet, a szabályozási tervlap és az erről szóló hirdetmény az alábbi linkeken megtekinthető.

 

A Kerületi Építési Szabályzat módosítása tárgyában lakossági fórumot tartunk 2017. július 18-án 17.00 órakor a Polgármesteri Hivatal 301-es tárgyalójában, amelyre tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőt.

A módosítással kapcsolatban várjuk a Tisztelt Lakosság írásos javaslatait 2017. augusztus 7-ig. A javaslatok leadhatók a Rákosmenti Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, eljuttathatók postai úton (1173 Budapest, Pesti út 165.) vagy elektronikus formában (szabalyozasiterv@rakosmente.hu).

 

 

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata elkészítette Budapest XVII. kerület közigazgatási területére a településképi arculati kézikönyvet és a településképi rendeletet. A településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet tartalma tárgyában lakossági fórumot tartunk 2017. július 19-én 18.00 órakor a Polgármesteri Hivatal 301-es tárgyalójában, amelyre tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőt. Az elkészült tervezetek az alábbi linkeken letölthetők.

         - TKR 1. számú melléklete        
         - TKR 2. számú melléklete          
         - TKR 3. számú melléklete
         - TKR 4. számú melléklete
         - TKR 5. számú melléklete        
         - TKR 6. számú melléklete        
         - TKR 7. számú melléklete
         - TKR 8. számú melléklete
         - TKR 9. számú melléklete
         - TKR 10. számú melléklete     

Az elkészült településképi arculati kézikönyvvel és településképi rendelettel kapcsolatban várjuk a Tisztelt Lakosság írásos javaslatait 2017. július 27-ig. A javaslatok leadhatók a Rákosmenti Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, eljuttathatók postai úton (1173 Budapest, Pesti út 165.) vagy elektronikus formában (szabalyozasiterv@rakosmente.hu).

 

Településrendezési tervekhez kapcsolódó döntések

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 39.§ (3) bekezdése alapján a településrendezési tervek véleményezése során a beérkezett észrevételekre adott önkormányzati válaszokatat, valamint a településrendezési terv elfogadásáról szóló hirdetményt közzé kell tenni.
Elérhetőségek
Budapest Főváros XVII. kerület
Rákosmenti Polgármesteri Hivatal
1173 Budapest, Pesti út 165.
Zöld szám: +36 80 217-217
Telefon: +36 1 253-3300
Fax: +36 1 256-0661
E-mail: levelet küldök