Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Településrendezési tervek és településfejlesztési eszközök véleményezése

A településrendezési és településfejlesztési eszközöket Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2017. (III.17.) önkormányzati rendelete alapján a polgármesternek az önkormányzat honlapján közzé kell tennie. A közzétételt a honlap ezen részén biztosítjuk.
 

A Főpolgármesteri Hivatal kérésének megfelelően közzétesszük, hogy Budapest Főváros Önkormányzata megindította a Fővárosi Településszerkezeti Terv (a továbbiakban: TSZT) és a Fővárosi Rendezési Szabályzat (a továbbiakban: FRSZ) felülvizsgálatának partnerségi véleményezési szakaszát. 


A tervdokumentációk az alábbi linkről tölthetők le:

https://budapest.hu/telepulesrendezesitervek/Lapok/default.aspx 


A TSZT-vel és az FRSZ-el kapcsolatos véleménynyilvánítás 2020. május 26-ig elektronikus úton a varosrendezes@budapest.hu e-mail címre megküldve lehetséges. 

Településrendezési tervekhez kapcsolódó döntések

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 39.§ (3) bekezdése alapján a településrendezési tervek véleményezése során a beérkezett észrevételekre adott önkormányzati válaszokatat, valamint a településrendezési terv elfogadásáról szóló hirdetményt közzé kell tenni.
Elérhetőségek
Budapest Főváros XVII. kerület
Rákosmenti Polgármesteri Hivatal
1173 Budapest, Pesti út 165.
Zöld szám: +36 80 217-217
Telefon: +36 1 253-3300
Fax: +36 1 256-0661
E-mail: levelet küldök