Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Dr. Pesti Imre

Dr. Pesti Imre önéletrajza

1952-ben születtem Budapesten. Gyermekéveimet a Galga völgyében, Tura községben töltöttem el. A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1980-ban szereztem általános orvosi diplomát. Nyolc évet körzeti orvosként dolgoztam. Galgamácsán, majd a budapesti Bajcsy Zsilinszky kórház kardiológiai osztályára kerültem, ahol belgyógyászatból és kardiológiából szereztem szakvizsgát. Tagja vagyok a Magyar Kardiológiai Társaságnak.

2003-ban fejeztem be a SOTE kétéves egészségügyi szakmenedzseri szakát. Jelenleg egy egészségügyi magánvállalkozást vezetek, amely rendszeres résztvevője nemzetközi gyógyszerkutatásoknak.

A 2006-os országgyűlési választásokon a budapesti területi listán szereztem mandátumot. 2006. május 30-tól az Egészségügyi bizottság tagja vagyok.

2006 őszétől a Budapest - Főváros Önkormányzat Közgyűlésének tagja és az Egészségügyi és Sport Bizottságnak alelnöke vagyok.

2010. országgyűlési választásokon ismételten mandátumot szereztem, az új Parlamentben az Egészségügyi Bizottság alelnökeként dolgozom.

Gyermekkorom óta sportolok futballoztam, lovagoltam és atletizáltam, jelenleg amatőr sportlövő vagyok. 2010-ben megalakult az önálló Magyar Szinkronúszó Szövetség, akik megtiszteltek és elnökükké választottak.

Pesti Imre
Elérhetőségek
1173 Budapest, Pesti út 165.
Zöld szám: +36 80 217-217
Telefon: +36 1 253 3300
E-mail: levelet küldök