Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Képviselő-testülete

Környei Balázs András Momentum
önkormányzati képviselő
Képviselői fogadóóra időpontja és helyszíne: előzetes telefonos egyeztetés alapján

Képviselői fogadóórára bejelentkezés telefonszáma: +3620/3103188

e-mail: kornyei.balazs.andras@rakosmente.hu

Bizottsági tagsága: a Jogi és Közbiztonsági Bizottság tagja
Budapesten, azon belül Sashalmon születtem értelmiségi családba. Az általános iskola elvégzése után a Lónyay Utcai Református Gimnáziumban érettségiztem, majd a Tomori Pál Főiskola gazdálkodás és menedzsment szakán diplomáztam logisztika szakirányon. 2017-ben költöztem a kerületbe, azóta itt élek.

Mindig is érdekelt a közélet, a családi asztalnál nálunk nem volt tabu a politikáról beszélni. Mégis, nagyon sokáig politikai árvaként tekintettem magamra, mert nem láttam azt a közösséget, ami majd elhozza a változást Magyarországon. Hiánypótló volt a Momentum megjelenése, melynek közösségével mind generációs, mind ideológiai vonalon nagy volt az összhang.

A XVII. kerületi alapszervezethez 2018 nyarán csatlakoztam, ahol megkezdtük a munkát. Ennek a munkának az eredménye, hogy most személyemben a Momentum képviseletet nyert a Képviselő-testületben. Büszke vagyok a jelöltjeinkre, a tagjaimra, akik nagyon sok segítséget nyújtottak a kampányban és köszönöm azoknak a rákosmenti polgároknak, akik személyemre illetve az ellenzéki összefogás csapatára voksoltak.

Önkormányzati képviselőként az átláthatóság, a környezetvédelem és a felelős gazdálkodás megteremtése a célom. A Jogi és Közbiztonsági Bizottság tagjaként mindent meg fogok tenni a kerület közbiztonságának megőrzéséért, a bűnözés csökkentéséért.

Ha bármiben tudok segíteni, kérem, keressen elérhetőségeimen.

Tisztelettel: Környei Balázs András
Vagyonnyilatkozat
01_2019_okt (pdf 2 855,2 KB)
02_2019 (pdf 2 763,5 KB)