Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Állattartók regisztrációja

Tisztelt Rákosmenti Állattartók!

 

 

A koronavírussal összefüggésben kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel Budapest Főváros Rákosmente Önkormányzata az Állatbarát Rákosmente Koncepció keretében együttműködési akciót hirdet az esetlegesen magukra maradt állatok ellátása céljából!

 

Abban az esetben, ha Rákosmentén élő polgártársunk a koronavírus okozta megbetegedésből kifolyólag kórházi kezelésre szorul és családi helyzetéből adódóan, hozzátartozók vagy segítők hiányában az általa tartott kutyák, macskák és egyéb kedvtelésből tartott kisállatok magukra maradnának, Rákosmente Önkormányzata vállalja az állatok lakhelyen való ellátását, gondozását, szükség szerinti gyógykezeltetését, amíg gazdájuk haza nem érkezik. A szolgáltatás ingyenes, vagyis az állat(ok) ellátásának költségeit Önkormányzatunk fedezi, az esetlegesen felmerülő további költségeket (pl. állatorvosi ellátás) pedig megelőlegezi és a későbbiekben rendezi az állattartóval.

 

A programban való részvétel feltétele az előzetes regisztráció, ezért amennyiben élni szeretnének a felkínált lehetőséggel, szíveskedjenek felvenni velünk a kapcsolatot a 06 1 253 3425-ös telefonszámon, vagy az allattartas@rakosmente.hu e-mail címen. A regisztrációs nyilatkozat elérhető a www. rakosmente.hu weboldalon, az „Állatbarát Rákosmente” menüpont alatt. Kérjük Önöket, hogy családjukban, lakókörnyezetükben hívják fel az egyedül élő állattartók figyelmét akciónkra!

 

Kérjük az időskorú, fokozottan veszélyeztetett állattartókat, hogy - lehetőség szerint - maradjanak otthon; amennyiben jelentkezni szeretnének az akcióra, telefonon vagy a megadott e-mail címen vegyék fel velünk a kapcsolatot!

 

Legyünk figyelemmel egymás iránt, vigyázzunk egymásra!

 

Budapest-Rákosmente, 2020. április 17.

 

Tisztelettel:

 

Dr. György-Rúzsa Ágnes

jegyző

 

Horváth Tamás

polgármester

Elérhetőségek
Igazgatási Csoport
Cím: 1173 Budapest, Pesti út 165.
Postacím: 1656 Budapest, Pf.: 110.
Csoportvezető:
Dr. Szabó- Kreutzer Kinga
Iroda: III. em. 316.
Telefon: +36 1 253-3440
Szabó Adrián ügyintéző
Iroda: III. em. 317.
Telefon/fax: +36 1 253-3425
Ügyfélfogadási rend
Hétfő 13:00-18:00
Szerda 08:00-16:00
Péntek 08:00-12:00
Nyilatkozat az állattartók regisztrációjához
Nyilatkozat (docx 14,8 KB)