Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Gördeszka bemutató, freestyle show, G.w.M koncert – idén is sokakat vonzott az extrém sportnap

2019. június 8.   |   MédiatárMédiatár

Rákosmente Önkormányzata június 8-án, szombaton immár hatodik alkalommal rendezett extrém sportnapot a Népkertben lévő skateparkban. A gördeszkázás világnapja alkalmából tartott eseményt 14 órakor dr. Füzesi Péter önkormányzati képviselő nyitotta meg. A program folytatásaként Yosha és Luke - Getdown Freestyle Dance School mentorainak - populáris bemutatója nyűgözte le a közönséget. A délutáni programkínálatot Nagy „Gizmo” Attila csapatának produkciója színesítette egy elképesztő kerékpáros freestyle show-val. Ezt követően kerületi csapatok és egyesületek bemutatóival folytatódott a rendezvény, elsőként a JoyDance mutatkozott be, akik látványos táncbemutatóval készültek az eseményre. Évről-évre rendszeres résztvevője a Deszkára fel! Extrém sportnapnak a Magyar Harcos Sportegyesület, akik izgalmas kempo és baranta bemutatóval érkeztek a rendezvényre.
 
A délután második felében egy „féktelen” show vette kezdetét a Gördeszkasuli közreműködésével, ami szintén felejthetetlen élményt nyújtott az eseményre látogatóknak. Akik kedvet kaptak ehhez a műfajhoz, 15.00 és 17.00 óra között elsajátíthatták a sportág alapismereteit. Az „extrém helyzetek” után G.w.M fergeteges koncertje zárta a rendezvényt.
 
Rákosmente Önkormányzata gördeszkázással kapcsolatos kérdésekből álló nyereményjátékot is indított, melyen több mint 100-an vettek részt. Az esemény Facebook oldalán hirdetett játékra idén is sokan jelentkeztek. A nevezők között egy 30.000.- forint értékű vadiúj gördeszka talált gazdára.
A kezdeményezés legfőbb célja a gördeszkázás és más sportok népszerűsítése, a fiatalok egészségtudatos, sportos életmódra nevelése, valamint nem utolsó sorban a közösségteremtés Rákosmentén.


Vissza
Naptár
2019 szeptember
H K Sz Cs P Sz V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30