Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Aranykút fesztivál a rock jegyében

2019. szeptember 9.   |   MédiatárMédiatár
Véget ért a nyár, de a fesztiváloknak ezzel még nem mondtunk búcsút. Igaz, szeptember első hétvégéjén az időjárás nem volt túl kegyes a szabadtéri programok megrendezéséhez, így a Rákosmente Önkormányzata által támogatott, két évtizedes múltra visszatekintő Aranykút fesztivált sem tudták a szervezők a megszokott helyszínen, az Aranykút utcai játszótéren megtartani szeptember 7-én.

A rock zene rajongóinak sem az eső, sem a helyszínváltozás nem vette kedvét. Kora délutánra „csordultig” megtelt a Csekovszky Árpád Művelődési Ház és környéke, igazi fesztiválhangulat fogadta a legendás basszusgitáros és zeneszerző, Póka Egon Experienc triójának – Szakadáti Mátyás (dob), ifjabb Tornóczky Ferenc (gitár) – koncertjét. A folytatásban a P.Mobil tagjaiból – Zeffer András Donászy Tibor, Kékesi László, Gamsz Árpád, Nusser Ernő – alakult Mobilmánia és Vikidál Gyula lépett színpadra.

A Mobilmánia óriási sikert aratott koncertje után, miközben zajlott az Aranykút fesztivál állandó fellépőinek, a Gesarol együttesnek a színpadi beállása, az esemény két fő támogatója, Horváth Tamás alpolgármester és Dr. Piláth Károly képviselő köszöntötte a résztvevőket. Ezt követően az alpolgármester kihúzta azoknak a szerencsés nyerteseknek a nevét, akik a nap folyamán helyesen töltötték ki az Aranykút Fesztivál-totót. A győztesek értékes nyereménycsomagot, valamint a Vigyázó Sándor Művelődési Központ tagintézményeinek rendezvényire belépőjegyeket nyertek.

Az Aranykút fesztivált a Pótz-Nagy Ágoston, Kothencz István, Somogyi József, Bényi Csaba, Bogár Lajos és Mikli Áron zenészekből álló Gezarol együttes koncertje zárta.

A rendezvényt támogatta Rákosmente Önkormányzata, Horváth Tamás alpolgármester, Dr. Piláth Károly képviselő és a Delta Polgárőrség.


Vissza
Naptár
2020 február
H K Sz Cs P Sz V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29