Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Arany- és ezüstéremmel zárták a házigazdák a Rákoskerti Torna Kupát

2018. december 17.   |   MédiatárMédiatár

December 15-én 22. alkalommal került megrendezésre a Rákoskerti Torna Kupa a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A sporteseményre a sűrű havazás ellenére az ország minden pontjáról érkeztek az ifjú tornászok.

Fohsz Tivadar alpolgármester és Hatvani Zoltán, rákoskerti képviselő évek óta támogatják a sportrendezvényt, és minden évben örömmel közreműködnek a díjátadáson. Az ünnepélyes eredményhirdetés előtt elmondták, manapság a fiatalok körében a labdajátékok a legnépszerűbbek,  ezért még inkább nagyra értékelik azt a munkát, amit a Kossuth Lajos Általános Iskola két pedagógusa végez a tornának, mint sportágnak a népszerűsítésében, megszerettetésében, illetve a tehetséges diákok kiválasztásában, képzésében.

Csébi András intézményvezető az eredményhirdetés előtti percekben köszönetet mondott a tehetséggondozás területén, több évtizede végzett kimagasló munkájáért a rákoskerti torna kupa két megalapítójának, Villám Károlyné Panni néninek és Sasvári Lászlónak. Az intézmény pedagógusai  nem csak tanítványaikat készítik fel az általuk megálmodott és létrehozott versenyre, de minden évben a lehető legmagasabb színvonalon szervezik meg a torna lebonyolítását, amely mára országos sporteseménnyé nőtte ki magát.

Az idei versenyre Szegedről, Debrecenből, Siófokról és számos budapesti iskolából érkeztek a jövő Magyar Zoltánjai, Berki Krisztiánjai, illetve Keleti Ágnesei, Ónodi Henriettái, hogy úgy csapatban, mint egyéniben összemérjék tudásukat.

A Kossuth Lajos Általános Iskola leány és fiú tornászai a 2018-as Rákoskerti Torna Kupa különböző korosztályai között csapatban és egyéniben is kiemelkedő eredményeket értek el.


Vissza
Naptár
2019 május
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31