Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Állatbarát Rákosmente akcióprogram

2020. április 17.

Tisztelt Rákosmenti Állattartók!

A koronavírussal összefüggésben kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel Budapest Főváros Rákosmente Önkormányzata az Állatbarát Rákosmente Koncepció keretében együttműködési akciót hirdet az esetlegesen magukra maradt állatok ellátása céljából!

Abban az esetben, ha Rákosmentén élő polgártársunk a koronavírus okozta megbetegedésből kifolyólag kórházi kezelésre szorul és családi helyzetéből adódóan, hozzátartozók vagy segítők hiányában az általa tartott kutyák, macskák és egyéb kedvtelésből tartott kisállatok magukra maradnának, Rákosmente Önkormányzata vállalja az állatok lakhelyen való ellátását, gondozását, szükség szerinti gyógykezeltetését, amíg gazdájuk haza nem érkezik. A szolgáltatás ingyenes, vagyis az állat(ok) ellátásának költségeit Önkormányzatunk fedezi, az esetlegesen felmerülő további költségeket (pl. állatorvosi ellátás) pedig megelőlegezi és a későbbiekben rendezi az állattartóval.

A programban való részvétel feltétele az előzetes regisztráció, ezért amennyiben élni szeretnének a felkínált lehetőséggel, szíveskedjenek felvenni velünk a kapcsolatot a 06 1 253 3425-ös telefonszámon, vagy az allattartas@rakosmente.hu e-mail címen. A regisztrációs nyilatkozat elérhető a www. rakosmente.hu weboldalon, az „Állatbarát Rákosmente” menüpont alatt. Kérjük Önöket, hogy családjukban, lakókörnyezetükben hívják fel az egyedül élő állattartók figyelmét akciónkra!

Kérjük az időskorú, fokozottan veszélyeztetett állattartókat, hogy - lehetőség szerint - maradjanak otthon; amennyiben jelentkezni szeretnének az akcióra, telefonon vagy a megadott e-mail címen vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Legyünk figyelemmel egymás iránt, vigyázzunk egymásra!

Budapest-Rákosmente, 2020. április 17.

Tisztelettel:

Dr. György-Rúzsa Ágnes
jegyző

Horváth Tamás
polgármester

A tájékoztató plakátja az alábbiakban érhető el:

önk_állatbarát_2020_a3 


Vissza
Naptár
2021 április
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30