Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Kommunikációs fejlesztő tréningen vettek részt az óvodavezetők

2018. október 17.   |   MédiatárMédiatár

Rákosmente Önkormányzata fejlesztő tréninget szervezett a kerületi óvodavezetők számára „Kommunikáció, együttműködő készségek fejlesztése és konfliktuskezelés a nevelő-támogató kapcsolatokban” címmel a Gordon Kiadó Magyarország Kft. közreműködésével.

A tréninget Fohsz Tivadar alpolgármester nyitotta meg, aki ismertette a pedagógusok számára a program tematikáját, beszélt a felgyorsult világban való kommunikáció kezeléséről, valamint a kommunikációs problémák megoldási lehetőségeiről. Az alpolgármester átadta a szót Kiss Évának a tréning lebonyolítójának, aki röviden mesélt szakmai múltjáról, 30 éves tapasztalatáról.

A világszerte nagyra értékelt „Gordon módszer” az emberi kapcsolatokat alapjaiban elemzi és alakítja. Eredményes nevelésre tanít szülőt és tanárt, hatékony vezetésre kis- és nagyfőnököt, valamint kölcsönösen boldog együttélésre ösztönöz feleséget és férjet. A módszer nemzetközi jogoltalom alatt áll, így a tanfolyamot kizárólag a kaliforniai Gordon Intézet kiképzett oktatói tarthatják. Magyarországon és a határon túli magyar lakta területeken a Gordon Kiadó Magyarország Kft. rendelkezik a szükséges jogosultsággal.
A tréningek, tanfolyamok célja az azonos értékrend kialakítása, új munkatársak bevonása, szülői panaszkezelés, kollégák konfliktusainak megoldási módjai, a vezetői team belső kapcsolatainak erősítése.


Vissza
Naptár
2018 november
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30