Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Gregor-nap Rákosligeten

2019. október 7.   |   MédiatárMédiatár
2019. október 4-én a rákosligeti általános iskola névadójának, Gregor József domborművének koszorúzásával vette kezdetét a már hagyományos Gregor-napi rendezvény. Másnap, a hétvégi esős időjárás miatt nem a megszokott helyszínen, a XV. utcai sportpályán, hanem az iskola aulájában, tornatermében és osztálytermeiben folytatódott a családi program. A zsúfolásig megtelt tornateremben a programsorozatot Molnár Anna intézményvezető nyitotta meg, majd Horváth Tamás alpolgármester köszöntötte az idei Gregoriális résztvevőit, kívánva mindenkinek jó szórakozást a közösen eltöltött programokhoz.

A megnyitón elhangzott, október 19-én a Fight Night Show Promotion „Összefogás az otthonokért” elnevezésű, ökölvívással tarkított jótékonysági gálát rendez a Gregor József Általános Iskola tornatermében. A bevételt három kerületi anyaotthonnak ajánlják fel a szervezők. Az est háziasszonya Csisztu Zsuzsa lesz, a jelen lévők között szerepel Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Elnöke, Gregor Bernadett, a Rippel fivérek és Curtis. A rendezvényt ezúttal is megelőzi egy sajtótájékoztató, melyet 2019. október 14-én hétfőn 13:00 órakor a budapesti Rosé Étteremben tartanak.

A kellemetlen időjárás sem tudta megakadályozni, hogy a gregoros diákok és szüleik egész nap remekül szórakozzanak a különböző sport- és kulturális rendezvényeken. A kínálatban szerepelt kötélhúzás, ökolimpia, röplabda, LEGO-robot bemutató, környezettudatos szoborépítés, plakátkiállítás. A rendezvényen fellépett a Bartók AMI fuvolazenekar és a Forgórózsa táncegyüttes.

A rendezvényt támogatta Rákosmente Önkormányzata, Rózsahegyi Péter képviselő.


Vissza
Naptár
2020 február
H K Sz Cs P Sz V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29