Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

TÁJÉKOZTATÁS

2020. március 26.

Tisztelt Rakosmentiek!

Ismételten sokakat megtévesztő, félrevezető információk keringenek a világhálón, azt állítva, hogy a Rákosmenti Polgármesteri Hivatal bezárt.

Ez a hír nem igaz!

A 2020. március 15. napján kelt közleményünkből idézve:

„Március 16-tól a hivatalban a személyes ügyintézés megszűnik. Iratátadás kizárólag sürgős és halaszthatatlan ügyben a Polgármesteri Hivatal földszinti ügyfélszolgálati irodájában lehetséges. A kapcsolattartás az elkövetkezendőkben elektronikus úton vagy telefonon történik.
• Bejelentéseiket, panaszaikat, észrevételeiket továbbra is az onkormanyzat@rakosmente.hu címen, illetve a 06-80/217-217 zöldszámon tehetik meg. Az online intézhető ügyekről a http://www.rakosmente.hu/Ugyintezes/elugy_tajek.aspx weboldalunkon tájékozódhatnak.”

A Rákosmenti Polgármesteri Hivatal tehát a hírrel ellentétben nem zárt be! Ügyfeleink és munkatársaink egészségének védelme érdekében a személyes kapcsolattartás szűnt meg, azonban az iratokat egy központi helyen, az Ügyfélszolgálati Csoportnál továbbra is átvesszük, illetőleg az ügyintézések elektronikusan továbbra is folyamatosak.

Kollégáink most is Önökért dolgoznak és a munkaköri feladataik ellátása mellett és/vagy helyett ellátják az Önök egészségének megóvása és a vírus elleni hatékony védekezés érdekében szükséges feladataikat, valamint - saját egészségük kockáztatása mellett – a valóban segítségre szorulók ellátását (bevásárlás, gyógyszervásárlás, postai ügyintézés stb.) útján.

Kérjük Önöket, hogy hiteles forrásokból tájékozódjanak, ellenőrizzék az információkat mielőtt tovább adják, kezeljenek mindent fenntartással.

Az álhírek terjesztőitől és generálóitól pedig azt kérnénk, hogy ezekben a vészterhes időkben ne provokálják a közhangulatot!

Mi Önökért, az Önök egészségének megőrzéséért dolgozunk, kérjük, hogy támogassanak minket ebben. Köszönjük.


Vissza
Naptár
2021 április
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30