Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Óriási érdeklődés mellett zajlott a 6. lecsófesztivál Rákoskerten

2019. szeptember 9.   |   MédiatárMédiatár

Rákosmente Önkormányzatának támogatásával, a Lemaradás SE kiváló szervezésében immár hatodik alkalommal került megrendezésre a családias hangulatú, gasztronómiai élményt garantáló Horváth Előd lecsófőző verseny a rákoskerti vasútállomásnál. A szeptember 7-i rendezvény népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint hogy 25 bográcsban, üstben főtt a magyar nyár kihagyhatatlan, egyben klasszikus fogása, a lecsó.

Dunai Mónika országgyűlési képviselő és Horváth Tamás alpolgármester csapata bogyiszlói paprikából készült, vargánya gombával ízesített csípős lecsóval nevezett be a versenyre. Rákosmente horvátországi testvérvárosának, Lovrannak küldöttsége, Bojan Simonic polgármester vezetésével második alkalommal vett részt a rendezvényen.  A horvát tengerparti csapat ezúttal egy igen különleges, rákkal és kagylóval készült lecsót főzött. A murakeresztúri küldöttség első alkalommal vett részt a rákoskerti fesztiválon, ők egy klasszikus, tojásos lecsóval arattak sikert.

Horváth Tamás alpolgármester már zuhogó esőben mondott köszöntőt, majd Fohsz Tivadar alpolgármester és Hatvani Zoltán képviselő átadta az idei lecsófesztivál győztesének, a Mohácsi Vész elnevezésű csapatnak a győzelmet jelentő aranyfakanalat és ajándékcsomagot.

A rendezvényen részt vett Füzesi Péter, Virág Mihály, Szabó Tiborné és Lukoczki Károly képviselők.


Vissza
Naptár
2020 január
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31