Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Minőségi sportpadlón minőségi verseny a Diadalban - 7. Budapest és Környéke Párbajtőr Diákbajnokság

2019. február 17.   |   MédiatárMédiatár
Hetedik alkalommal került megrendezésre a Budapest és Környéke Párbajtőr Diákbajnokság a Diadal Úti Általános Iskolában február 16-17-én.
Horváth Tamás alpolgármester köszöntőjében kiemelte, örömmel tölti el, hogy az idei verseny már az iskola felújított tornatermében kerül megrendezésre. Rákosmente Önkormányzata, a Magyar Vívó Szövetség és a Budapesti Honvéd Sportegyesület együttműködésének köszönhetően a tavalyi évben, 9 millió forint értékben készült el a Rákoscsaba-újtelepi iskola új, korszerű sportpadlója, ahol most két napon át 12+1 páston több száz ifjú tőröző mérheti össze tudását.
Az alpolgármester köszönetet mondott Budai István vívószakedzőnek, amiért fáradhatatlanul szervezte, irányította a tornaterem felújítását, valamint azért a magas színvonalú szakmai munkáért, amit az iskolában működő sportegyesületben végez ifjú tanítványaival. Mindezt bizonyítja, hogy Pluhár László, az iskola 6. osztályos tanulója, a szombati versenyen a dobogó harmadik helyére állhatott fel. Gratulálunk a Honvéd ifjú tehetséges versenyzőjének!
*
Budai Dorina, a BHSE párbajtőrözője pályafutása eddigi legnagyobb sikerét érte el február 9-én. Erős mezőnyben, nagyszerű vívással a negyeddöntőig jutott, és végül hatodik lett a női párbajtőrözők barcelonai világkupa-versenyén. Dorina szintén ebben a tornateremben tanulta meg egykor édesapjától, Budai Istvántól a vívás fortélyait. A hétvégi versenyen is találkozhattunk vele, ahol segített a verseny lebonyolításában, és biztatta a legfiatalabbakat, céljuk eléréséhez küzdjenek legjobb tudásuk szerint.

Vissza
Naptár
2019 május
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31