Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

Segíti és elismeri a Tűzoltó-parancsnokság munkáját Rákosmente Önkormányzata

2018. december 11.   |   MédiatárMédiatár

Ünnepi állománygyűlést tartott december 11-én a XVII. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság. Az esemény apropóját Rákosmente Önkormányzatának eszközfejlesztési adománya szolgáltatta: a Tűzoltó-parancsnokság dolgozói több mint egymillió forint értékben vehettek át mentőfűrészt, sarokcsiszoló-gépet és vízpajzsokat.

Horváth Tamás alpolgármester köszöntőjében emlékeztetett, Rákosmente Önkormányzata évek óta kiemelt támogatást biztosít a helyi Tűzoltó-parancsnokság számára. „Eltökélt célunk, hogy ezt a támogatást a továbbiakban is folytassuk. Bízom abban, hogy az átadott eszközök nagy mértékben segíteni fogják a gyors és szakszerű kárelhárítást. A katasztrófavédelem munkája nélkül mi, városvezetők sem tudnánk nyugodtan aludni, de tudjuk, hogy Önök itt állnak mögöttünk és ha baj van segítenek. Ezt nem tudjuk elégszer megköszönni” – zárta gondolatait Horváth Tamás.

A korábbi évekhez hasonlóan, a városvezetés a 2018-as esztendőben is pénzjutalommal és elismerő oklevelekkel ismerte el a Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség XVII. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságának áldozatos munkáját.

Az elismerések kiosztását követően Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok vette át a szót, hogy kifejezhesse háláját az Önkormányzat anyagi és erkölcsi támogatásáért. Zárásképp pedig az állomány egész éves kiváló munkáját méltatta.


Vissza
Naptár
2019 március
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31