Akadálymentes változatMegosztás: Megosztás a FacebookonMegosztás az IWIW-enEmail

Rákosmente - Modern Kertváros


Alapértelmezett mód

FELHÍVÁS

2020. február 7.
városrészi díjak adományozására

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Képviselő-testülete elismerő címeket alapított a különböző városrészekhez kapcsolódóan. 

A díjak adományozásával az Önkormányzat kifejezi elismerését azon polgárok iránt, akik példamutatásukkal, maradandó alkotásaikkal, munkásságukkal jelentős mértékben hozzájárultak az egyes városrészek szellemi és anyagi gyarapodásához. Minden páros évben legfeljebb egy, élő vagy elhunyt magyar vagy külföldi állampolgárnak adományozható a díj.
Az adományozásra ünnepélyes keretek között kerül sor, az elismerésben részesülő személy oklevelet és művészi kivitelezésű bronz emlékérmet kap. 

Az elismerésre történt jelöléseket a Képviselő-testület döntése előtt egy, az erre a célra létrehozandó kollégium véleményezi.
Az elismerések adományozását minden, a XVII. kerületben állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező polgár kezdeményezheti. 

A 2020 őszi városrészi díjakra („Rákosligetért” Díj; „Rákoshegyért” Díj; „Rákoscsabáért” Díj; „Rákoscsaba-Újtelepért” Díj) vonatkozó javaslatokat az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon, levélben (postai úton), vagy a Rákosmenti Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Csoportjánál személyesen 2020. március 1. napjáig lehet megtenni, a borítékon minden esetben fel kell tüntetni a kitüntetés megnevezését.
A formanyomtatvány letölthető az Önkormányzat www.rakosmente.hu honlapjáról,
a Rákosmente / Díjazottaink / Javaslati lapok Rákosmente kitüntetéseire webhelyről, vagy beszerezhető az Ügyfélszolgálati Csoporttól.
Levélcím: Rákosmenti Polgármesteri Hivatal, Oktatási és Művelődési Csoport (1173 Budapest,  Pesti út 165.)

Szükséges adatok: javasolt személy neve, születési helye, ideje, munkahelye, beosztása, lakcíme, telefonszáma, a javaslat részletes indoklása: minimum 10, maximum 20 gépelt sor. Amennyiben a javasolt személy már csak posztumusz kaphatja meg a díjat, abban az esetben kérjük annak a személynek az elérhetőségét is, aki átveszi az odaítélt díjat.

Vissza
Naptár
2021 január
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31